Avira Antivir Premium 9.0.0.420 + key until 2014

Avira AntiVir Premium reliably protects you against all threats from viruses, worms, trojans, rootkits, phishings, adware, spyware, bots, and dangerous “drive-by” downloads. Best detection rates and top-class security with several updates every day.

Advanced protection: Includes basic antivirus protection PLUS: email protection (POP3) , AntiPhishing, AntiSpyware, AntiAdware and more.
With real-time on-access scanning, profile-based on-demand scans and scheduling of full system scanning and updates it offers premium protection. It includes a POP3 based MailScanner that scans emails before they are stored on your machine. With a user-friendly control center, quarantine management, fast performance and world leading detection rates the Avira AntiVir Premium provides essential protection for your PC.

AntiVir Personal offers effective protection against computer viruses for the individual and private use on a single PC-workstation. It detects and removes viruses and includes an Internet-Update Wizard for easy updating. The built in resident Virus Guard serves to monitor file movements automatically, for example when downloading files from the Internet. Heuristic scanning protects Protection against previously unknown macro viruses. Even though viruses have now grown very numerous, one thing hasn’t changed: our commitment to provide you with all-round protection. The reliability of AntiVir is demonstrated in numerous comparison test and references featured in independent trade journals.

Premium Protection:
* AntiVir
* AntiAd/Spyware
* AntiPhishing
* AntiRootkit
* AntiDrive-by
* AntiBot
* EmailScanner
* WebGuard
* RescueSystem

Premium functions:
• Protection against viruses, worms and Trojans
• Protection against expensive dialers
• Detects and deletes rootkits
• NEW: Raised scan speed
• NEW: Redesigned visual appearance
• Protection against phishing
• Protection against spyware
• Special protection against email viruses (POP 3)
• Fast updates through Premium Server
• 5 Euro donation to Auerbach Foundation
• Protection against annoying adware
• NEW: System to create a Rescue-CD

DOWNLOAD the link

About these ads

30 thoughts on “Avira Antivir Premium 9.0.0.420 + key until 2014

  1. mas, knp ya avira guard-nya gak akti, payungnya tutup terus. Diaupdate gak bisa, diunistall gak bisa, install ulang gak bisa dgn versi yg sama, install ulang yng versi 9 jg gak mau hrs diunistall dl yg sblmya. Ada solusi-nya gak mas, saya lgi butuh banget neeh… please help me!!!

  2. Jangan percaya ini web…….. itu License kurang lengkap atau sengaja di cantumkan tidak lengkap jadi pasti di tolak oleh Avira. Jadi semua orang pasti akan akses web ini sehingga yg bikin web dapet untung…………dasar.

  3. KALAU GUA ADA LICENSE AVIRA YG SAMPE 2011 AJA. KALAU ADA YG MAU KIRIM EMAIL KE GUE AJA. YG JELAS GUE KASIH GRATIS TIS TIS TIDAK ADA IMBALAN APAPUN.

  4. Agus…agus …jangan ngibulin orang dong,jadilah blogger yang gentlemen…kalau emang elu mau share ya jangan setengah2…trus terang donk niatnya apa mau dagang apa mau share heh…?!

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s